Evenementen:

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
25
26
27
28
29
30
31

 

Na het succesvol afronden van een cursus in het opleidingstraject van de NCB, kan je een certificaat voor het betreffende niveau aanvragen. Het certificaat geeft aan dat je bepaalde vaardigheden bezit, dat je bepaalde hoeveelheid praktijkervaring hebt opgedaan en welke specifieke bevoegdheden je op het betreffende niveau hebt. Afhankelijk van het niveau kan je een vaardigheidsbewijs of kwalificatie aanvragen.

VAARDIGHEIDSBEWIJS

Een vaardigheidsbewijs behaal je na het succesvol afronden van een cursus in de leerlijn 'Canyoneer'. Met een vaardigheidsbewijs laat je zien dat je in staat om op een veilige manier, zelfstandig verder te gaan met canyoning met tochtgenoten van gelijkwaardig niveau. Het vaardigheidsbewijs bestaat uit een certificaat en een pasje en je wordt opgenomen in het kwaliteitsregister van de bond.

KWALIFICATIE

Een kwalificatie behaal je na het succesvol afronden van een cursus in de leerlijnen 'Gids' of 'Opleider'. Met het behalen van een kwalificatie ben je bevoegd om onervaren mensen te begeleiden en/of op te leiden. De kwalificatie bestaat uit een certificaat en een pasje en je wordt opgenomen in het kwaliteitsregister van de bond.  

AANVRAGEN / VERLENGEN

Als je geen account hebt kan je hier een certificaat aanvragen.
Als je wel een account hebt kan je een certificaat aanvragen of verlengen.


Samenwerkingspartners:

NKBV

NCB Canyoning Meeting 2019 - Ticino (CH):

Bedrijven met keurmerk:

Mountain Sports

Crux Vos Outdoor Wildwaterschool
logo Cios GOES Buffel Outdoor cimarron Collegats Outdoor
Outdoor Experience Friesland college 2SUR5 Canigou Outdoor