Evenementen:

Opleidingen Canyoneer

Categorie
Cursus Canyoneer
Datum
zondag 21 oktober 2018 00:00 - zondag 28 oktober 2018 00:00
Locatie
Parc national les Ecrins, Frankrijk - la roche de rame
Telefoon
0596573278
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Franse zuid alpen zijn in de herfstperiode een prachtige locatie voor canyoning. In nationaal park les Ecrins en het regionaalpark le Queras, als ook in de Ubbaye vallei bevinden zich tientallen prachtige en uitdagende canyons. Weersomstandigheden zijn in het algemeen nog mild, waterstanden vaak perfect en het gebied is voor een 6-daagse opleiding goed te bereizen vanuit Nederland.

In de herfstvakantie van 2018 vinden wederom de verschillende canyoningcursussen en gidsenopleidingen plaats in de Franse zuid-alpen, het thuisgebied van Crux Outdoor & Education. Het gebied is uitdagend voor zowel de beginnend als gevorderd canyoneer, waarbij het gebied zich kenmerkt door een grillige alpine omgeving, en heerlijk fris smeltwater. Zie voor tochten inspiratie ook de lijst op descente-canyon.com

Op het programma staan de cursus Basic Canyoneer en de cursus Advanced Canyoneer, beide afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Vanuit het gezamelijke basiskamp in La Roche de Rame gaan de verschillende canyoneers elke dag op pad en maken de mooiste tochten op ieders niveau. 

 
 

Alle datums

  • Van zondag 21 oktober 2018 00:00 tot zondag 28 oktober 2018 00:00

Powered by iCagenda

Samenwerkingspartners:

NKBV

NCB Canyoning Meeting 2019 - Ticino (CH):

Bedrijven met keurmerk:

Mountain Sports

Crux Vos Outdoor Wildwaterschool
logo Cios GOES Buffel Outdoor cimarron Collegats Outdoor
Outdoor Experience Friesland college Unique Experience 2SUR5