Evenementen:

handboek coverHet Handboek voor Canyoning | Basistechnieken is bedoeld als handboek voor iedereen die geïnteresseerd is in de sport canyoning. Je kunt dit handboek gebruiken als ondersteuning tijdens een cursus of als naslagwerk. Alle informatie en technieken zijn zorgvuldig geselecteerd om als basis te dienen voor een veilige canyontocht. Het is een verzameling van jarenlange ervaring van mede-canyoneers die met plezier en toewijding de sport hebben beoefend en geprofessionaliseerd.

 

INFORMATIE | in dit handboek worden alle aspecten van canyoning op een heldere manier beschreven. De lezer krijgt inzicht in de geschiedenis van canyoning en het beoefenen van de sport. Er wordt praktische informatie gegeven over de benodigde uitrusting, hoe je zelf canyontochten voorbereid en het gebruik van basistechnieken in makkelijke canyons. Verder worden de risico’s en de sportspecifieke gevaren toegelicht. Alles wordt duidelijk omschreven en inzichtelijk gemaakt door tal van kleurenfoto’s.

 

Kijk voor meer informatie op de verkoopagina of op canyonstore.nl!

Eeehm...

sorry, maar de pagina die je zocht konden we even niet vinden. Als je deze kapotte link even bij onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. meldt dan hopen wij dat je genoegen neemt met een van onze volgende suggesties:

 

               

404error

Samenwerkingspartners:

NKBV

NCB Canyoning Meeting 2018 - Pordenone (I):

Bedrijven met keurmerk:

Mountain Sports

Crux Vos Outdoor Wildwaterschool
logo Cios GOES Buffel Outdoor cimarron Collegats Outdoor
Outdoor Experience Friesland college Unique Experience 2SUR5